Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Csapatot talált a Hali távozója

Eddig bizakodhattak benne a Haladás szurkolói, hogy a közönség kedvenc csatár David Williams visszatér. Az ausztrál támadó ugyanis szerződést kötött a hazája élvonalában szereplő Wellington Phoenix együttesével.

Az ausztrál élvonalban retteghetnek a védők, ha Williams elszánt tekintetét látják. (wwos.nine.com.au)

David Williams 2016 januárjába szerződött Szombathelyre, s hamar megkedvelték a szurkolók. A csatár a magyar élvonalban hatvanhat meccsen játszott, s ezeken húsz gólt szerzett. Első idényében még csak két találatig jutott, a következőben viszont meg sem állt tizenegyig. Az előző évben hét gól fűződött a nevéhez. A támadó sokszor a széleken kapott szerepet, technikás futballjával elnyerte a szurkolók szimpátiáját.

Az előző szezon végén viszont lejárt a szerződése, s már az utolsó meccseken sejteni lehetett, hogy nem marad. Mivel sokáig nem talált új klubot a drukkerek bíztak benne, hogy esetleg visszatér, de mostanra ez a reményük eloszlott. Williams az ausztrál élvonalban szereplő Wellington Phoenix együttesével ugyanis megegyezett a közös folytatásról. A csapat székhelye Szombathelyről közel 18 ezer kilométerre, Új-Zélandon van, így elég messzire sodorta őt a sors.