Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Még több pénzt ajánl a Chelsea az olasz játékosért

Nagy változások várhatóak ezen a nyáron a Chelsea keretében, a csapatot átvevő Maurizio Sarri ugyanis szeretné a saját képére formálni az együttest. Van is pár ember, akiket mindenképp szeretne soraiban tudni.

Kép: Juventus

Újabb ajánlatra készül a Chelsea. Sajtóhírek szerint a Juventus egyszer már visszautasította őket, így most egy 45 millió font fölötti összeggel próbálkoznak majd. A célpont nem más, mint a Zebrák 23 éves belső védője, Daniele Rugani.

A Goal.com azt írja, hogy az első ajánlatot egy hónappal ezelőtt utasították vissza: akkor 36 millió fontot kínáltak a Serie A bajnokának, akik azonban jelezték, még 10 milliót szeretnének a játékosért. Így jutottunk el a mostani ajánlathoz, ami vélhetően már kellően nagy lesz és el fogják majd fogadni Torinóban.

Pláne úgy, hogy Rugani nem tudta magát egyértelműen beverekedni a kezdőbe Allegrinél, tehetségéhez azonban nem férhet kétség. Sarri jól ismeri őt, évekkel ezelőtt még az Empolinál dolgoztak együtt – Rugani akkor kölcsönben szerepelt ott. A játékos nagyra tartja Sarrit, tiszteli és saját bevallása szerint nagyon sokat tanult tőle. Nagyon úgy tűnik tehát, hogy minden résztvevő jól járhat majd ezzel az üzlettel.