Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Priskint rendesen elmeszelték…

Kedden összeült az MLSZ fegyelmi bizottsága, volt dolguk bőven, ugyanis a magyar élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (NB I) nyitókörében négyszer is villant a piros. Balázs Benjámin kiállítása megosztotta a közvéleményt és a szurkolókat, míg Priskin Tamás ütése révén csak az eltiltás mértéke volt kérdéses.

(Fotó: Török Attila – nso.hu)

A Ferencvárostól kölcsönvett korábbi válogatott támadó Priskin Tamás szombathelyi bemutatkozása nem indult jól, gólok helyett egy kiállítással vonta magára a figyelmet a szebb időket is megélő gólfelelős, aki korábbi zöld-fehér csapattársát ütötte arcok véletlenül, vagy szándékosan, ezt már mindenki döntse el maga. A játékvezető egyből felmutatta a pirosat, a fegyelmi bizottság pedig négymeccses eltiltást látott a megmozdulásban.

A Kanta Józsefet letalpaló újpesti Branko Pauljevics két meccset kapott, míg csapattársa Balázs Benjámin csak egy meccs erejéig bűnhődik, avagy a Sevilla elleni két Európa-liga meccs között pihenhet. Szintén egy mérkőzést kénytelen kihagyni az újonc Kisvárda játékosa Vári Barnabás.

Íme Priskin kiállítása