Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Játékossors: „Még minden bizonytalan” – Dzsudzsák

Továbbra sem tudni, mi lesz a válogatott csapatkapitányának sorsa, miután néhány hete távozott az Al-Vahda együttesétől. Ugyanakkor egy dologban biztos a labdarúgó: nem tervez hazaigazolni.

Beszámoltunk róla, Marco Rossi kijelentette, csak az játszik a válogatottban, akinek van klubja és rendszeres lehetőséget kap. Dzsudzsák Balázs vasárnap megszólalt az ügyben, elmondta, egyelőre még kérdéses, hol folytatja, de nem tervez a magyar bajnoksággal. „Nem tervezem, nincs a lehetőségek között, de sohase mondd, hogy soha, én mindig próbálom ehhez tartani magam. Nem fogom azt mondani, hogy ezer százalék, hogy nem, mert mi van, ha ne adj’ isten az igazolási időszak végén mégis maradok? – fogalmazott a szélső a Hungaroringen adott nyilatkozatában. – Természetesen mindig megtisztelő, ha szeretettel várnak itthon, és számítanának a segítségemre, a játékomra, de egyelőre nem szeretnék jönni. Úgy érzem, még van bennem annyi, és elértem annyit, hogy kamatoztatni tudjam a külföldi kapcsolataimat.”

Sajtóhírek szerint török és görög klubok is puhatolóznak, ám a szélső szerint egyelőre nincs irányvonal, merre tovább.

Azt is hangsúlyozta, tiszteletben tartja a mindenkori kapitány döntését, így nincs értelme nyilatkozatháborút indítani. „A jelenlegi klub nélküli állapot nekem sem jó, de ammenyiben a kapitány számít rám, a legjobb tudásom szerint segítem a nemzeti együttest.”