Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BRÉKING! Megvan az új szezon első edzőmenesztése az NB I-ben…

Mindössze két forduló telt el az OTP Bank Ligában, de már is megszületett az első edzőmenesztés. A bajnokságban eddig pont nélkül álló gárda döntött, úgy meneszti edzőjét.

Az OTP Bank Liga újonca a Kisvárda hivatalos közleményben jelentette be, hogy a klub vezetősége mérlegelte a csapat eddigi élvonalbeli teljesítményét. A felek arra jutottak, hogy másabb habitusú, személyiségű és más munkamódszerrel dolgozó szakvezetőre van szükség, ezért közös megegyezéssel felbontják Kondás Elemér szerződését.

Kondás Elemér 2017-ben vette át a kisvárdai csapatot és az idei az előző szezonban a Merkantil Bank Liga második helyén végezve az MTK mögött kiharcolták az élvonalba kerülést. Azonban az élvonalban első két bajnokiján a Kisvárda csúfos vereséget szenvedett összesen 8 gólt kapva  két mérkőzésen és rögtön a tabella utolsó helyére zuhantak a kisvárdaiak. Kondás korábban a Debrecen csapatánál dolgozott. Az új vezetőedzőről a kisvárdai klub a későbbiek folyamán ad tájékoztatást a klub honlapja szerint.