Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Orvosin a Barca korábbi kiszemeltje!

Max Meyer évekig szolgálta hűen a Schalke csapatát, majd bejelentette, nem hajlandó ismét meghosszabbítani idén lejáró kontraktusát. A korábbi felhőtlen klub-játékos viszony ezután pillanatokon belül elmérgesedett: a középpályás becsmérlő nyilatkozatával még azt is elérte, hogy kitegyék a gelsenkircheniek meccskeretéből. Mire volt jó ez a botrányos magatartás? Napokon belül kiderülhet.

A Schalke együttese ugyan ingyen engedte el Meyert, nevelési költség néven egy jelképesebb összeggel gazdagabb lehet, így természetesen tisztában vannak vele, hogy ki érkezett kész ajánlattal egykori kiválóságukhoz. A Bild megkeresésére a Királykékek néhány napja megerősítették, hogy több angol klub is a kérők között van, míg az egy fokkal megbízhatatlanabb Guardian ma közölte, hogy a német fiatal orvosi vizsgálatra érkezik a Crystal Palace csapatához.

Amennyiben igazak a híresztelések, számtalan kérdés merül fel a váltás jéppeszűségével kapcsolatban. A 22 esztendősen 146 Bundesliga-fellépéssel rendelkező játékos eredetileg azzal indokolta döntését, hogy a Schalkénál már nem lát rá lehetőséget, hogy megtegye a következő lépést. Amíg Bayern-, Barcelona- és Real Madrid-pletykák röpködtek körülötte, ez teljesen érthető volt, de valóban megérné egy Premier League-kiesőjelölt kedvéért kútba dobni a közönségkedvenc státuszt, a biztos BL-szereplést, kihagyni egy hónapot, majd egy olyan közegben tábort verni, ahonnan gyakorlatilag képtelenség a német válogatott közelébe jutni?