Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Batshuayi: az Atletico is bejelentkezett, de lehet, hogy túl későn – sajtóhír

Michy Batshuayi a jelek szerint idén sem a Chelsea-ben futballozik majd, legalábbis a sajtóhírek szerint van iránta érdeklődés és Londonban sem marasztalják.

Kép: The Sun

Tavaly a szezon második felét Dortmundban töltötte Batshuayi, a belga pedig összességében jó teljesítményt nyújtott és feledtetni tudta a távozó Aubameyang hiányát is. Az általában jól értesült francia L’Equipe szerint hasonló sors várhat rá ebben a szezonban is.

A lap arról ír, hogy a Chelsea-nél nem tudnának elegendő játékidőt garantálni neki, így várhatóan ismét kölcsönbe kerülhet majd. A Borussia Dortmundnál nem titok, hogy nagyon szeretnék őt visszacsábítani, ám jelenleg nem ők tűnnek befutónak.

A legjobb pozícióban jelenleg a Valencia áll, hiszen a spanyol csapatnál van esély a kezdőbe kerülni, indulhatnak a BL-ben és a játékosnak állítólag nagyon tetszik az a szisztéma, amit Marcelino alkalmaz a Denevéreknél. A Valencia egy évre venné kölcsön a belga csatárt és nem lenne vásárlási opciójuk sem. A két klub között előrehaladott tárgyalások vannak, közel lehetnek a megegyezéshez.

Igaz ez még akkor is, ha idő közben új kérő érkezett: az Atletico Madrid is bejelentkezett Batshuayiért, ám simán lehet, hogy elkéstek ezzel. A Matracosok nagyon meggyőző ajánlattal kell, hogy előálljanak a belga megszerzéséhez.