Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Chelsea: Courtois ügynöke üzent a Chelsea-nek!

Thibaut Courtois továbbra is a Chelsea játékosa, annak ellenére, hogy a belga kapus minden jel szerint a Real Madridnál képzeli el a jövőjét. Most megszólalt ezzel kapcsolatban a játékos ügynöke, Christophe Henrotay, aki üzent a Chelsea vezetésének.

(Kép: goal.com)

Christophe Henrotay nemes egyszerűséggel felszólította a “londoni kékeket”, hogy legyenek tisztességesek, és engedjék el a belga kapust a Real-hoz, hiszen ez az egész nem csupán szakmai okokról szól, pláne nem az anyagiakról

“Mindenütt azt olvasom, hogy bár a Chelsea-nek szüksége van Thibaut-ra, figyelembe veszi majd a döntését. Thibaut már korábban tisztázta, hogy számára az lenne a legjobb opció, ha Madridba mehetne!” – Idézi a játékosügynököt a brit The Sun napilap.

“A Chelsea részéről csupán el kellene fogadni az ajánlatot. Azt gondolom ez az egész a pénzről szól most már! Arról már ne is beszéljünk, hogy egy olyan játékosról van szó, aki egy év múlva szabadon igazolhatóvá válik, most mégis pénzt adnának érte. A Chelsea-nek meg kellene állapodnia egy fair összegben, és igazolnia egy helyettest. Érthető, hogy a klubnál idegesek, hiszen Thibaut el akarja hagyni a Chelseat, viszont van ennek az egésznek egy emberi oldala is, mégpedig, hogy Thibaut ennyi év után végre közel szeretne lenni a családjához is. Azt gondolom Thibaut-val ésszerű döntést hoztunk!” – Tette még hozzá Copurtois képviselője, aki ezek szerint nem tehet mást a kapussal egyetemben, mint vár a Chelsea “jóindulatára”.