Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Hosszabbított a Frankfurt vb-döntős sztárja – hivatalos

A mai napon hivatalosan is megerősítést nyert, hogy a német élvonalban (Bundesliga) szereplő Eintracht Frankfurt együttese biztosan megtartja egyik legnagyobb értékét.

Ante Rebic neve a nem olyan rég véget ért oroszországi világbajnokságon tűnt fel sokak számára igazán. A 24 esztendős horvát szélső kiváló teljesítményével hívta fel magára a figyelmet, aminek köszönhetően több neves klubbal is szóba hozták. Ezek a pletykák mától viszont elcsendesülnek, ugyanis a labdarúgó egy 2022-ig szóló szerződést írt alá a tavalyi német kupa győztes klubbal.

A klub háza táján természetesen örömmel fogadták a vb-ezüstérmes játékos hosszabbítását, aminek a sportigazgató, Fredi Bobic adott hangot.

„Ante természetesen az egyik legpozitívabb figurája volt a világbajnokságnak, nem takargathatjuk, hogy sok csapat érdeklődését felkeltette. Sokat elmond ez a Frankfurtról, hogy egy ilyen kaliberű sztárt meg tudtunk tartani. Jónéhány klub szerette volna őt és kapott is ajánlatokat, de úgy döntött, hogy marad nálunk. Ez mind azt bizonyítja, hogy a Frankfurt szívéhez nőtt, valamint, hogy a klub jó irányvonalat követ a céljai megvalósításához.” – árulta el a sportigazgató.