Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: Tovább építheti magát Hollandiában a tehetség! – Sajtóhír

Spanyolországi sajtóértesülések szerint Martin Ödegaard még augusztusban elhagyhatja a Real Madridot, és visszatérhet Hollandiába, ahol az Eredivise két csapata is szívesen látná soraiban.

(Kép: as.com)

A Heerenveen együttesénél eltöltött hollandiai kitérő után Ödegaard a nyáron visszakerült a Real Madridhoz. A még mindig csak 19 esztendős tehetség a nyári felkészülést ugyan végigcsinálta a blancókkal, viszont úgy hírlik Julen Lopetegui a fejlődése érdekében ismét kölcsönadná a norvég tehetséget.

Kérőkben pedig nincs hiány, a madridi AS sportnapilap szerint A Heerenveen már jelezte a Realnak, hogy ismét szívesen látná újfent Ödegaardot, csak úgy, mint a szintén holland első osztályú Vitesse.

Az AS szerint Ödegaard visszatérése a küszöbön áll, és az első számú opció az a Heerenveen lehet, ahol a fiatalnak sikerült szépen-lassan belerázódnia a felnőtt futballba.

A madridi sportnapilappal viszont ellentmond a Vitesse trénerének, Leonid Slutski-nak azon kijelentése, mely szerint “reméli, hogy Ödegaard érkezését hamarosan bejelenti a klub, és akkor egy olyan játékossal erősödnek, akiben minden megvan, hogy a 10-es poszton futballozzon”.

Kíváncsian várjuk a fejleményeket…