Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Török sztárcsapat csapott le Ramirezre?

Cristian Ramirez megérkezett Isztambulba. Mióta az ecuadori focista első bejegyzését feltette az Instagramra törökországi útjával kapcsolatban, azóta a Fenerbahce-drukkerek folyamatosan üdvözlik őt a klubnál.

Másfél éve került Oroszországba az ecuadori védő.

 

2015 tavaszán került a Ferencvároshoz Cristian Ramirez. Az ecuadori balhátvédet sokan kétkedve fogadták, de hamar megkedvelték a zöld-fehér szurkolók. Miután kölcsönben játszott a Fradinál, így a drukkerek reménykedtek benne, hogy végleg meg is veszik a vezetők, s bejött. 360.000 euró kifizetése után, Ramirez még másfél évig maradt is a Ferencvárosnál. Folyamatosan jöttek a meccseire a megfigyelők, s végül 2017 januárjában az orosz Krasznodar másfél-millió euróért megvette. Tehát már másfél éve nincs Magyarországon, de sok minden ide köti, hiszen barátnője, két kisebbik gyermekének anyja magyar. (három gyermeke van a 24 éves focistának)

Már télen felmerült, hogy a Fenerbahce csapatához kerülhet, de akkor nem lett az üzletből semmi. Most viszont azzal, hogy megérkezett Törökországba, beindultak a szurkolók fantáziái. A különböző szurkolói portálok már üdvözlik a klubnál. Az üzlettel a Fradi is jól járhat, hiszen információink szerint az oroszokkal kötött szerződésben szerepel egy pontban, hogy továbbértékesítés esetén egy bizonyos százalék jár a magyar klubnak.

 

Istanbul 🇹🇷 God is love ❤️

Cristian Ramírez (@cristianramirez1994) által megosztott bejegyzés,