Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Hoppá! – Boateng kikotyogta klubváltását?

Hónapok óta téma már a német, és a francia sajtóban a Bayern Münchennél Süle érkezésével létszámfelettivé váló Jerome Boateng, és a Paris Saint-Germain házassága. Volt már, hogy úgy hittük, a frigy sosem jön létre, és olyan is volt, hogy már megvalósultnak gondoltuk. Könnyen lehet azonban, hogy ezúttal tényleg megköttethet a gigaüzlet, és ezt a gyanút maga a játékos ébresztette fel követőiben.

https://www.instagram.com/p/BmtVGOvAWeU/?taken-by=jeromeboateng

A fenti Instagram-képet Boateng hivatalos oldala posztolta tegnap a kora esti órákban. A képen olvasható “Üdv a klubban” és “Hamarosan” feliratokból a legtöbben levonták a logikus következtetést, miszerint a játékos új csapatnál folytatja pályafutását. A Bayern München védőjéért korábban a Manchester United, és a Paris Saint-Germain versengett, és mivel Boa kijelentette, hogy nem szeretne Vörös Ördöggé válni, az egyetlen reális opciónak a PSG tűnhet. Érdekesség, hogy korábban az angolok csereajánlatát, és a franciák által ajánlott 45 millió eurót is visszautasították a bajorok, mondván nekik 50 millió euróra van szükségük. Igaz, ez nem akadályozta meg a 29 esztendős német válogatott játékos ügynökeit abban, hogy Neymar klubjával folytassanak tárgyalásokat

Egyesek ugyanakkor úgy vélik, az említett kép éppen a játékos körül kialakuló zűrzavaros helyzetet hivatott kihasználni, aki a napokban kíván a piacra dobni egy, a Boa névvel fémjelzett rap-lemezt, illetve ruhadarabot, melynek reklámozásához kiváló fogás ez a megtévesztés. Néhány napon belül biztosan okosabbak leszünk ez ügyben.