Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Chelsea: török sztárcsapathoz igazolhat a csapatkapitány

Nincs könnyű helyzetben az angol Chelsea együttese. Hiába kezdték két győzelemmel a bajnokságot a londoniak, szinte folyamatos szereplői a transzferpiaci pletykáknak. Ugyanis Eden Hazard esetleges távozása mellett most már a csapatkapitány Gary Cahill távozása is terítéken van.

A hatvanegyszeres válogatott védő a Chelsea eddigi kettő bajnokiján már nem is kapott szerepet, ez pedig könnyen jelentheti azt, hogy a klub megróbálja még most aprópénzre váltani a kiöregedőben lévő játékost. Cahill idén már 33 éves lesz, míg a szerződése jövő nyáron a végéhez ér. A korábbi Bolton játékos tehát már nem a jövő embere, marasztalása csak energiapazarlás lenne egy Sarri-mester által megfiatalítandó gárdában.

Cahillnek mellesleg nem kell aggódnia a távozása miatt, lévén a Bajnokok Ligája csoportkörében érdekelt Galatasaray jelentkezett be érte. A török bajnoknál már igazából kész tényként kezelik a sztárvédő érkezését, ugyanis az illetékeseknek már csak éppen meg kell egyezniük az apróbb részletekben.

Cahill vételára 8-10 millió euró lesz várhatóan.