Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Valverde: “Kíváncsi vagyok, mire megy a Real CR nélkül!”

Az FC Barcelona vezetőedzője, Ernesto Valverde a katalán klub bérleteseinek szóló magazinjában arról beszélt, hogy miképpen éli meg az új szezon korai szakaszát. Valverde mester kitért a Cristiano Ronaldot elveszítő Real Madridra is.

(Kép: as.com)

“Ronaldo távozása véget vetett egy olyan versengésnek, amely eddig mindenkit vonzott. Elképzelhetetlen volt külön-külön Messiről és Cristianoról beszélni, most ez is megváltozott! Az embereket kíváncsiak, miképpen kezeli a Real Madrid a Cristiano utáni helyzetet. Őszintén megvallva engem is roppant mód érdekel, hogyan befolyásolja mindez a Real Madrid játékát, továbbá hogyan reagál a klub az átigazolási piac utolsó napjaiban. Végezetül ne felejtsük el azt sem, hogy Cristiano egy új bajnokságba ment, egy olyan ligába, melyre most mindenki felkapja majd a fejét. Az olasz bajnokság mellett érdekes lesz az is, mennyire lendíti előre új csapatát a Bajnokok Ligájában!” – Így igen diplomatikus stílusban Valverde.

A Barca trénere a szurkolóknak címezve elmondta még azt is, hogy örül a jó szezonkezdésnek, hiszen fontos, hogy jól induljon az új idény. Ezt követően pedig lépésről-lépésre haladva lesznek még jobbak, hiszen a céljuk egyértelmű, a klub filozófiájához hűen, minden sorozatban a győzelemért szállnak harcba.