Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Dortmund kölcsönvette a Barca csatárát! – hivatalos

 A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Borussia Dortmundhoz került kölcsönbe az Ernesto Valverde által irányított FC Barcelona csatára, Paco Alcacer – erősítette meg a transzfert mindkét klub… 

Két millió euró ellenében került kölcsönbe a szezon végéig Paco Alcacer a Borussia Dortmundhoz – olvasható a Barcelona hivatalos közleményében. A szerződésbe foglalt opciós vásárlási jog értelmében 23 + 5 millió euró ellenében jövő nyáron végérvényesen a német sztárcsapat futballistája lehet a spanyol támadó. Amennyiben a Dortmund később úgy dönt, értékesíti Paco Alcacer-t, az adott összeg 5%-a a Barcelonát fogja illetni. 

Paco Alcacer-t 2016 nyarán a Valenciától igazolt le az FC Barcelona, azaz a spanyol támadó két évet töltött el a katalán gárdánál. A Barca színeiben kétségtelenül perembernek számított a spanyol válogatottban tizenháromszor pályára lépő csatár. Minden frontot egybe véve 50 mérkőzésen húzhatta magára a Barcelona szerelését, melyek során 15 alkalommal volt eredményes. 

😃 Heute in Dortmund…

9️⃣ Heute in Dortmund…

Közzétette: Borussia Dortmund – 2018. augusztus 28., kedd