Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Az Arsenaltól igazolt a Hoffenheim – hivatalos

A héten már beszámoltunk mi is arról, hogy a német Bundesligában szereplő Hoffenheim az Arsenal egyik legnagyobb tehetségével erősíthet. Nos, ez a mai napon hivatalossá is vált.

A mai naptól kezdve a 18 esztendős Reiss Nelson egy esztendő erejéig Szalai Ádám csapattársa lesz a Hoffenheimnél. A Julian Nagelsmann által irányított klub ugyanis kölcsönvette a fiatal támadót az Arsenaltól. Az „Ágyúsok” ugyanakkor még a transzfer előtt szerződést hosszabbítottak Nelsonnal, hiszen a szélsőnek 2019. június végén lejárt volna a kontraktusa londoni klubjával.

Az átigazolásnak a felek nagyon örülnek, hiszen az ifjú titán Unai Emerytől még nem sok lehetőséget kapott volna a Premier Leagueben. A Bundesligában ugyanakkor tárt karokkal várják a fiatal angolokat, akiknek a tapasztalatok alapján meg is adják a bizalmat. Ráadásként Nelson nem csak a Bundesligában teheti próbára tudását, hanem a Bajnokok Ligájában is, ugyanis a Hoffenheim az „F” jelű kvartettben vitézkedhet. A sorsolásról bővebben itt olvashatnak.