Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Lovrencsics: “Nem akarok nagyképű lenni, de…”

Döntetlenre végződött a Fradi-Vidi rangadó a Groupama Arénában, mely eredménynek inkább a BL-selejtező küzdelmei által lefárasztott székesfehérvári alakulat játékosai örülhettek jobban. Csalódottságát fejezte ki a bombagólt szerző szárnyvédő, Lovrencsics Gergő is.

A Fradi válogatott bekkje nyilatkozata nyitásaként gólját feleségének, és szeptember 12-én születendő gyermekének ajánlotta. Ezután meg is szólalt a találattal kapcsolatban:

“Nem akarok nagyképű lenni, de rúgtam már szebbet Poznanban az első évemben. Ennek ellenére befér a legszebb góljaim közé. Jól eltaláltam hál’ Istennek. Tegnap is rúgtam egy ilyen gólt az edzésen, és most is sikerült. Ez egy begyakorolt dolog, hogy nekünk a kipattanón ott kell lennünk a Marcellel (Heister – a szerk.), mert ha ott labdát veszítünk, akkor senki sincs hátul, és jöhet a kontratámadás.”

A három pont elherdálásáról, és a mérkőzésről a következőket mondta:

“Meg kell néznünk, ki kell elemeznünk. Teljesen mást próbáltunk játszani, mint korábban. Kell még egy kis idő, de sokkal jobban játszottunk, mint a Mezőkövesd ellen. Azért ne felejtsük el, hogy a tavalyi bajnok ellen játszottunk hazai pályán. Sok helyzetet kialakítottunk, sikerült utána gólokra váltani. Nagyon nehéz sorozat következik: megyünk a Honvédhoz, utána Újpest, Debrecen, tehát nincs megállás, menni kell.”

A taktikáról is elejtett néhány kulisszatitkot:

“Próbáltuk nyomás alá helyezni a Vidit. Tudtuk hogy sok mérkőzésen vannak túl, fáradtak, ezt próbáltuk meg kihasználni. Domináltunk a mérkőzés nagy részében, próbáltunk presszingelni, ami nagyon sok erőt elvesz. Ezt kell máshogy kihasználni.”

Végül elárulta, bár csalódott a döntetlen miatt, nincs kétségbeesve, hiszen továbbra is a tabella élén tanyáznak.

Kép forrása: ulloi129.hu