Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Távozott a Viditől a válogatott középpályás

Hivatalos weboldalán számolt be a MOL Vidi FC, hogy szerződést bontott válogatott középpályásával Varga Józseffel. Amint tegnap mi is jeleztük a korábbi debreceni focista nem került be a Vidi El-keretébe, most pedig el is váltak útjaik.

Augusztus 31-én zárult az átigazolási időszak, s Varga már a hétvégi Ferencváros elleni meccskeretben sem szerepelt. A válogatott labdarúgó az elmúlt bő két évben 45 bajnokin, kilenc nemzetközi találkozón és három Magyar Kupa-mérkőzésen lépett pályára Vidi-mezben.

“Tekintettel Varga József érdemeire és hozzáállására, valamint a klub érdekeire, nem gördítünk akadályt a játékos távozása elé, a közös megegyezéssel történő szerződésbontást követően Varga József szabadon tárgyalhat az érdeklődőkkel. A debreceni születésű sportember további pályafutásához sok sikert kívánunk!” – szerepel a fehérvári klub hivatalos weboldalán.

Ha a szerződését augusztus 31-ig felbontották, akkor minden további nélkül másik magyar csapathoz is aláírhat. Ha nem, akkor rá is ugyanaz vonatkozik, mint a szerződéssel rendelkező focistákra, csak olyan helyre igazolhat, ahol a szerződésbontáskor is nyitva volt a transzferkapu.

Varga azért is kerülhetett háttérbe a csapatnál, mert nyáron szerződtették a Vasastól Berecz Zsombort, s végül Anel Hadzic is meghosszabbította lejáró kontraktusát.