Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Vidi: hiánypótlásra kötelezték a kivitelezőt

Nem készült el időre a Sóstói stadion, emiatt nem fogadta el az önkormányzat a Strabag által vezetett konzorcium jelentését.

Készre jelentette a Sóstói stadiont a Strabag által vezetett konzorcium az önkormányzat felé, amely azonban nem fogadta el a dokumentumot, sőt, hiánypótlásra kötelezte a céget. Az eredeti tervek szerint augusztus 30-ig kellett volna teljesen elkészülnie a létesítménynek, azaz rendeltetésszerű és biztonságos üzemeltetés feltételeit megteremteni.

A városvezetés a szükséges dokumentáció hiányában, és az építkezés nem teljes elkészülte miatt hiányosságok pótlására, valamint a beruházás mielőbbi befejezésére szólította fel a kivitelezőt.

Az indoklás szerint ugyan előrehaladott állapotban van a munka, viszont akad tennivaló a kivitelezés tekintetében. Az önkormányzat szeretné elérni, hogy a Strabag legalább a jelenlegi ütemben folytassa a munkát, hogy már szeptemberben le lehessen folytatni a használatbavételi eljárást, és a korábbi terveknek megfelelően ősszel mérkőzéseket lehessen rendezni a létesítményben.