Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Cristiano Ronaldo és az ötmilliós bónusz

Érdekes részletről számolt be a spanyol Don Balon tegnap. A lap szerint Cristiano Ronaldo egy nagyon érdekes záradékot íratott bele a Juventus-szal idén nyáron megkötött szerződésébe, amelyet az olasz klub el is fogadott.

Ugyan ez egy hivatalosan meg nem erősített információ, de elég valószínű, hogy van valóság alapja. A Don Balon szerint Cristiano Ronaldo bízva a saját tudásában és formájában, egy ötletes bónusszal jutalmaztatná meg magát az idény végén. Ha minden igaz, akkor az ötszörös aranylabdás 5 millió euróval gazdagodna jövő nyáron, ha átlagosan legalább egy gólt szerez minden meccsén. Tehát ha Ronaldo legalább annyi gól lő, mint ahány tétmeccsen pályára lép a Juventus mezében, máris nyert ügye van. Csak emlékeztetőül az elmúlt idényben a torinóiak újdonsült tízese az előző szezonban 44-szer játszott a Real Madridban, és éppen 44 gólt szerzett.

Igaz, a portugál csillag egyelőre nem találja még a góllövő cipőjét a Serie A-ban, lévén az első három körben nem tudott beköszönni az ellenfeleknek.

Egyelőre a Realnál is hiányzik „CR7”, bár korábbi csapattársa, Marcelo így nyilatkozott az Athletic Bilbao elleni döntetlen után:

„Hiányzik-e Cristiano? Azt hiszem a szurkolók Raúlra, és Zidane-ra is gyakran gondolnak… nem csak Cristianora.”

– próbálta elbagatellizálni a brazil társ barátja hiányát.