Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Újabb fordulat Dzsudzsák ügyében?

Már lassan nem volt olyan bajnokság mellyel nem hozták összefüggésben Dzsudzsák Balázs nevét. Legyen az olyan, ahol korábban már szerepelt: török, emírségek, legyen az komoly európai: angol, legyen az kevésbé, de gazdag: azeri, vagy legyen az a magyar… Most újabb, pályafutását már érintő ligával boronálták össze, s állítólag órákon belül be is jelenthetik Hollandiában. Ráadásul magyar csapattársa is lehet.

valogatott.mlsz.hu

 A szabadon igazolható szélsőről hétvégén több hollandiai portál megírta, hogy Fortuna Sittardhoz szerződhet. A klub másodedzője, Kevin Hofland a vasárnapi bajnoki után maga is elismerte, hogy valóban szóba került Dzsudzsák Balázs szerződtetése. A Dobos Áront is foglalkoztató klub a hétvégén szerezte meg első győzelmét a holland élvonalban, öt fordulót követően a 11. helyen áll.

A magyar válogatott focista akár rövid távú szerződést is köthet a hollandokkal, hogy amíg nem talál egy komolyabb neki is tetsző ajánlatot, addig legalább hétről-hétre egy közepesen erős (a magyarnál azért jóval erősebb) bajnokságban játsszon hétről-hétre. Mert azért megkeresésből nincs hiánya, arab sajtó még a napokban is arról írt, Dubaiból van ajánlata, míg Angliában legutóbb a másodosztályú Stoke Citynek ajánlották be.

„Rengeteg szabadúszó játékos van, de a technikai igazgatónk foglalkozik az igazolásokkal. Természetesen Dzsudzsák neve is felvetődött, ő is opció, de még semmi sem biztos” – nyilatkozta róla Hoflan.