Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

ManCity vs. ManUtd: harc a 120 milliós portugálért!

A legfrissebb angliai hírek szerint komoly transzferháború fog zajlani legkésőbb januárban a két manchesteri szupercsapat között. Állítólag a City és a United a Wolverhampton frontemberét, Rúben Neves kegyeiért fog megküzdeni.

A Wolverhamptonnál tavaly nyáron komoly tervet dolgoztak ki a sikerek érdekében. Az első lépés a portugál edző, Nuno Espirito Santo kispadra ültetése volt. Róla érdemes tudni, hogy jóban van a többek között Cristiano Ronaldot is menedzselő Jorge Mendessel, aki mostanra már nem kevesebb, mint hét honfitársuk szerződtetését intézte el a Wolves-szal.

Az összhang a mester és a csapat között nagyon gyorsan meglett, simán kiharcoltál a feljutást a Premier League-be, ahol jelenleg a bravúros 10. helyet foglalják. Mégpedig olyan jó eredményeknek köszönhetően, mint a tegnapi döntetlen a Manchester United ellen.

És ha már United: ahogy a bevezetőben megpendítettük, a „Vörös Ördögök” állítólag be is jelentkeztek a Wolves egyik legjobbjáért, vagyis Rúben Neves-ért. A 21 esztendős középpályás tavaly alig 18 millió euróért igazolt a Wanderers-hez, akik mostanra a sokszorosát kérik érte. A sajtó szerint a Neves-ért már korábban jelentkező Citynek is elmondták már, hogy 120 milliós ajánlat alatt nem is hajlandóak tárgyalni az FC Porto korábbi neveltjéről.

A szakértők szerint Neves szinte biztosan elfogadja valamelyik gigász ajánlatát már januárban. A kérdés csupán annyi, hogy mi a vonzóbb számára: a bajnokesélyes City, vagy a hazájában hősként tisztelt José Mourinho irányítása alatt játszani?