Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Megtalálta Horváth utódját a Balmazújváros

Horváth Ferenc lett az NB I-es sereghajtó Haladás vezetőedzője. Mára már az is eldőlt, hogy Bekő Balázs, a korábbi balhátvéd vette át a szakmai munka irányítását az egykori válogatott csatártól.

Balogh, Bekő és Laczkó az új balmazújvárosi edzői team.

Bekő játékosként csapattársa is volt Horváth Ferencnek, hiszen a Vidiben együtt játszottak. A balhátvéd 1997 tavaszán egy rövid ideig Varga Zoltán irányítása alatt a Ferencvárosban is játszott. (Horváth akkor a Fradiban szerepelt) Később a Gázszer, majd a Vasas, végül a ismét a Videoton focistája volt. Edzőként is Fehérváron indította pályafutását, sokáig az utánpótlásban ténykedett, majd az első csapat másodedzője volt. Innen Budaörsre vezetett az útja, ahol már vezetőedző volt. 2013-ban Horváth Ferencet Kecskemétről elcsábította a Paks, s ekkor Bekő lett a vezetőedző a lila-fehéreknél. 2015 nyarán a KTE-t kizárták az élvonalból, Bekő pedig Diósgyőrben vállalt munkát. A gyengébb eredmények után megköszönték a munkáját. 2016-ban Győrbe szerződött, a zöld-fehéreket feljuttatta a második vonalba, a harmadikból. Ott viszont sokáig már nem irányított, hiszen a gyengébb eredmények után elváltak útjaik. 2018 tavaszán a Sopron csapatával próbálta volna meg kiharcolni a bent maradást, de a reménytelen anyagi helyzetben lévős SVSE csont nélkül kihullott.

Azért vállaltam el ezt a feladatot, mert az ember szeret dolgozni, én nagyon szeretem a munkámat, és szeretem a kihívásokat. A Balmaz Kamilla Gyógyfürdő egy olyan klub, ahol lehet dolgozni, megvannak az előremutató célok, amiért lehet küzdeni. Örülök, hogy itt lehetek, és remélem, hogy egy gyümölcsöző együttműködés kezdődik most el.mondta el motivációját Bekő Balázs, vezetőedző a bemutatkozó beszédében a balmazfoci.hu-nak.

Mivel Horváth Ferenccel együtt Szamosi Tamás másodedző és Borsos Vilmos kapusedző is távozott, helyüket az egykori válogatott hálóőr Balogh János kapustréner és Laczkó János a segédedző érkezett.