Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: Lopeteguinak nem Neymar kell, hanem…

A Don Balon legfrissebb értesülései szerint a Real Madrid nyáron kinevezett vezetőedzőjét a legkevésbé sem izgatja Neymar lehetséges leigazolása, sokkal inkább tekintene fontos erősítésként Eden Hazard-ra.

Éppen csak, hogy egy esztendeje erősíti a Pari Saint-Germain csapatát Neymar, a brazil támadót a sajtó időről időre pletykasorba taszítja, a Real Madrid vélt vagy valós érdeklődésének köszönhetően. A korábbi FC Barcelona játékos fejében állítólag egyelőre meg sem fordult a távozás gondolata, szeretne valami nagyot elérni a párizsi csapattal, még ha most nehéz is az újrakezdés is számukra egy új edzővel, Thomas Tuchel személyében.

Azonban a Realnál is a változás szelei fújdogálnak, és Lopetegui mester állítólag határozottan vázolta elképzeléseit a vezetőségnek. A Don Balon szerint a spanyol válogatott korábbi szövetségi kapitánya leszögezte, hogy személy szerint nem támogatja Florentino Pérez tervét Neymar megszerzését illetően. Lopetegui sokkal több hasznát látná a Chelsea karmesterének, Eden Hazard-nak a megszerzésével. A lap arról ír, hogy ha januárban nem is, de a következő nyáron a „Királyiak” első számú célpontja lehet a belga csillag, aki nem csak az újra bajnoki címért küzdő Chelsea, hanem a világbajnoki bronzérmes Belgium frontembere is.

A transfermarkt.de szerint a 27 esztendős Hazard szerződése 2020. nyaráig érvényes, a piaci értéke pedig 120 millió euró körül mozog.