Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Nem Dollt választotta a Rapid

Hétfőn a Fociclub.hu is beszámolt róla, hogy az osztrák Rapid Wien elküldte korábbi edzőjét Goran Djuricint, s az egyik jelölt a megüresedett kispadra Thomas Doll a Ferencváros korábbi trénere. Hétfő estére eldőlt, hogy nem a német lesz az utód, hanem Didi Kühbauer.

Az új edző kinevezése után (skrapid.at)

Hétvégén a St. Pölten elleni vereség után küldték el Goran Djuricint, s az utódja ettől a klubtól érkezik. Djuricin akinek a fia 2016-17-es idényben a Ferencváros játékosa volt. A középcsatárként érkező Djuricin a végén már balszélsőként szerepelt Dollnál, így nem is okozott meglepetést, hogy a szezon végeztével távozott.

Didi Kühbauer játékosként osztrák csapatok mellett megfordult a spanyol Sociedadnál és a német Wolfsburgnál is. Edzőként a St. Pölten előtt az Admira, a Wolfsberger kispadján ült.  Nehéz dolga lesz a Rapdinál, hiszen az idei eredmények nem nagyon jöttek, jelenleg 9 forduló után a nyolcadik helyen tanyáznak, az éllovas Salzburg mögött 18 ponttal lemaradva, a dobogót is 11 egység hátránnyal követik. Az osztrák egylet az Európa-liga-csoportkörében is érdekelt, csütörtökön a skót Rangers ellen mutatkozhat be Kühbauer.