Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Arsenal: távozik a legrégebbi játékos – MEGERŐSÍTVE

Ahogy arról hírt adtunk már Mi is korábban: kudarcot vallottak az Arsenal illetékes tárgyalói a szerződést hosszabbítást illetően a klubot legrégebb óta szolgáló játékosával, Aaron Ramsey-vel. A walesi garantálható távozását a saját képviselete „jelentette be”.

A múlt héten Arsenalos sajtótémája volt, hogy a kölcsönös szeretet és tisztelet ellenére nem hosszabbítja meg a jövő nyáron lejáró szerződését Aaron Ramsey. Az észak-londoni klub állítólag az utolsó pillanatban gondolta meg magát, ugyanis a játékos és a menedzsmentje már rábólintott egy négyéves ajánlatra. A miértről továbbra sincs információnk, de afelől kétségünk sincs, hogy remek ajánlatokat fognak kapni a walesi irányítóért. Ramsey kegyeiért a hírek szerint olasz élklubok jelentkeztek be többnyire, mint például a Juventus, vagy a Milan és az Inter.

Tegnap a Twitteren került félhivatalos megerősítésre Ramsey távozása az Arsenaltól. Az „Ágyúsokat” tíz éve erősítő 27 esztendős játékost képviselő Avid Sports Group egy rajongói kérdezz-feleleket tartott a közösségi oldalon, és az egyik válasz alkalmával világosan leírták: Ramsey távozása az Emirates-ből már biztos, a döntés megszületett.