Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Juventus: szívesen látnák a kispadon Zidane-t!

A sorozatban harmadik Bajnokok Ligája győzelem után Zinedine Zidane köszönte szépen, de nem igényelte tovább a Real Madrid okozta lelki és erkölcsi terhet. A francia szakember a sikeres, ám viszontagságos madridi évek után most a pihenőjét tölti, ám kétségtelen hogy még visszatér valamelyik topcsapat kispadjára.

A játékosként világ-, és Európa-bajnok, illetve aranylabdás Zidane remekül kezdte vezetőedzői pályafutását, ám most egy teljesen logikus pihenőt vett ki. A sajtó már jó ideje összeboronálta a őt a Manchester Uniteddel, mint a bukdácsoló José Mourinho legoptimálisabb utódja. Azonban egyelőre nagyon hallgat a francia mester, és élvezi a pihenőjét.

A minap azonban egy újabb klubot dobtak be a nevével a köztudatba. Az egyik francia sportrádiónak egy olasz úriember, nevezetesen Stefano Antonelli nyilatkozta azt, hogy nagyon szeretné a Juventus kispadján látni Zidane-t. Antonelli tapsztalt sportigazgatónak számít Olaszországban, miközben más területeken is sikereket arat üzletemberként. Szerinte „Zizou” remekül tudná folytatni Conte és a mostani edző, Allegri örökségét, és ráadásul a szurkolók szemében is tiszteletnek örvend, lévén 1996 és 2001 között a torinóiak játékosa volt.

Vajon egy tényleg a Juventus vezetőedzője lesz Zinedine Zidane?