Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Városon belül készül váltani a belga támadó – sajtóhír

A Premier League egyik leghíresebb városi vetélytársai nem túl gyakran üzletelnek egymással, a legfrissebb lapinformációk szerint azonban a két Mersey-parti együttes most egymás közt készül tranzakcióra, mellyel mindketten jól járhatnak.

A török Aksam értesülései szerint az Everton Cenk Tosunt kölcsönben visszairányíthatja előző klubjához, a Besiktashoz, miután a 27 éves török támadó nem érzi túl jól magát a szigetországban, és tavaly csak öt gólt szerzett.

Tosun távozásával pedig megnyílhat az út Divock Origi liverpooli klubváltásához, miután a belga csatár képtelen volt bizonyítani a Liverpoolnál, és hamarosan jó eséllyel az Evertonban próbálkozhat.

A 23 esztendős támadó 2014-ben nagy reményekkel igazolt az Anfield Roadra 10 millió font ellenében a francia Lille-től, majd bár a rákövetkező szezont kölcsönben még előző klubjánál töltötte, a következő két idényben nem teljesített rosszul a “Vörösök” színeiben: a 2015-2016-os szezont 10, a 2016-2017-est pedig 11 találattal a háta mögött fejezte be. Az elmúlt évadban a Wolfsburg színeiben hat gólt regisztrált a Bundesligában töltött kölcsön alatt, az aktuális szezonban pedig – részben sérülése miatt – még nem jutott szóhoz a Poolban.