Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

MU: két játékost mindenképpen megtartana Mourinho!

Angol sajtóértesülések szerint José Mourinho arra kérte a Manchester United vezetőségét, hogy két lejáró szerződésű játékosával próbáljanak meg szerződést hosszabbítani az idény végéig, mert a továbbiakban is szeretne igényt tartani rájuk a csapatban.

Az Evening Standard úgy tudja, hogy a portugál stratéga Juan Mata és Ander Herrera játékára mindenképpen számítana a továbbiakban is.

A 30 esztendős spanyol középpályás 2014. januárjában akkori klubrekordot jelentő összegért, mintegy 46 millió euróért (37 millió font) szerződött a Chelsea-től az Old Traffordra. Mata az első három teljes szezonja mindegyikében 10 gólt szerzett a United színeiben, a 2017-2018-as kiírás viszont ebből a szempontból lényegesen visszafogottabban sikerült számára, 40 pályára lépés alatt csupán háromszor volt eredményes, és a jelenleg futó évadban is szerzett már két találatot: egyet a bajnokságban, egyet a Ligakupában.

Az egy évvel fiatalabb baszk labdarúgó ugyanabban az évben, csak nyáron került a “Vörös Ördögök” birtokába az Athletic Clubtól. Herrera ugyancsak a MU alapembere volt az elmúlt négy szezonban, bár első évében “csak” 31 meccsen jutott szóhoz, a 2016-2017-es szezonban már 50-szer, és tavaly is 39 alkalommal foglalkoztatták.