Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Egy másik londoni klub vinné a Chelsea gyengélkedő támadóját – sajtóhír

Legutóbb arról számoltunk be, hogy hazájába térne vissza a Chelsea pocsék formában lévő francia támadója, most pedig egy másik, jelesül szintén londoni egyesület jelezte vásárlási szándékát Olivier Giroud iránt.

A Mirror információi szerint a West Ham United készül szerződtetni a 32 éves francia támadót, akinek az évad végén lejár a szerződése a londoni “Kékeknél”.

Giroud januárban került az Arsenaltól a Chelsea-hez, de egyelőre legfeljebb csak nyomokban emlékeztetett az “Ágyúsoknál” mutatott formájára. A piros-fehéreknél eltöltött öt és fél szezon alatt több mint 100 találatot szerzett, kétszer is átlépve a 20 gólos határt, ám a klubváltása óta csupán ötször talált az ellenfelek hálójába, a 2018-2019-es szezonbeli nyolc pályára lépése alatt egyszer sem.

A nyáron jelentős átalakuláson keresztülmenő West Ham várakozáson alul kezdte a szezont, 7 ponttal jelenleg is csak a 15. helyet foglalja el a Premier League 20 csapatos mezőnyében, bizonyára ebből kifolyólag is terveznek további erősítéseket a közelgő, januári átigazolási időszakban.