Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Újabb lap erősítette meg Neymar követőjét a PSG-nél!

Néhány nappal ezelőtt beszámoltunk róla, hogy angol lapértesülések szerint Neymar megüresedő helyét kivel pótolná a Paris Saint-Germain, most pedig ettől teljesen függetlenül, egy spanyol lapban is napvilágot látott ugyanez az információ.

A Mirrror után ezúttal a spanyol El Chiringuito adta hírül, hogy a Paris Saint-Germain a Spanyolországba való távozás előtt álló Neymart Antoine Griezmann-nal helyettesítené a jövőben, akit korábban a Barcelona sem tudott elcsábítani a “Matracosoktól”.

A 27 éves támadó a Real Sociedad korosztályos csapataiban nevelkedett, majd a baszkok első csapatát erősítette 2009-től egészen a 2014-es, Atléticóhoz való szerződéséig, tehát a La Ligán kívül sosem játszott még másik bajnokságban. A világbajnok csatár éppen az ötödik szezonját tapossa a madridi csapat színeiben, 220 pályára lépés alatt 116 találatnál jár.

Griezmann aktuális piaci értékét 120 millió euróra becsli a mértékadó Transfermarkt, abba azonban jelenleg belegondolni is lehetetlen, hogy az Atlético mennyiért volna hajlandó megválni kiválóságától.