Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ennyit kellene fizetnie a PSG-nek Griezmannért!

Ahogyan a napokban többször beszámoltunk róla, futótűzként terjedt el a világ általános sportsajtójában, hogy a Paris Saint-Germain a távozás előtt álló Neymar helyére Antoine Griezmannt szeretné leigazolni…

Az OK Diario értesülései szerint a Paris Saint-Germain készen áll arra, hogy ajánlatot tegyen a “Matracosok” meghatározó játékosáért. Amennyiben komolyan gondolják megszerzését, akkor a forrás információi szerint 150 millió eurót kell fizetniük érte az Atlético Madridnak, Griezmann fizetése pedig éves szinten nettó 35 millió euró lenne, amellyel a világ legjobban kereső játékosai közé kerülhetne.

A 27 éves támadó a Real Sociedad korosztályos csapataiban nevelkedett, majd a baszkok első csapatát erősítette 2009-től egészen a 2014-es, Atléticóhoz való szerződéséig, tehát a La Ligán kívül sosem játszott még másik bajnokságban. A világbajnok csatár éppen az ötödik szezonját tapossa a madridi csapat színeiben, 220 pályára lépés alatt 116 találatnál jár.

Griezmann aktuális piaci értékét 120 millió euróra becsli a mértékadó Transfermarkt oldala.

Múlt nyáron a PSG 220 millió euróért szerezte meg Neymart a Barcelonától, akit most hasonló összeg ellenében készülnek visszaküldeni a katalánokhoz, vagy a Real Madridhoz, vélhetően ebből finanszíroznák a fenti kiadásokat az Atlético támadójáért.