Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Premier League: hosszabbított a válogatott kapus Londonban

Hiába számít papíron a legrosszabb kapusnak, mégis meghosszabbításra került a szezon végén lejáró szerződése az újonc Fulhamnél Marcus Bettinellinek. Az angol bajnokságban eddig legtöbb gólt (20) kapó portása egyébként a védési hatékonyságban már inkább a jobbak közé tartozik!

Marcus Bettinelli 13 esztendős kora óta tartozik a Fulham kötelekéhez, srác korában a pálya széléről csodálhatta Louis Saha berobbanását, Gera Zoltán ollózásait. A 26 esztendős kapus már a válogatott keretben is helyet kapott Gareth Southgate-től, bár még nem került sor a bemutatkozására.

A Fulham ugyan kiesőhelyen áll a Premier League-ben, és a védelme igazi átjáróház: átlagban majdnem minden meccsen három gólt kapnak. Pedig szimpatikus csapat benyomását keltik egy-egy olyan életrevaló támadóval, mint Aleksandar Mitrovic, a sokat látott Andre Schürrle, vagy a menedzser, Slavisa Jokanovic.

Bettinelli azonban még így is sokszor menti meg csapatát a sokadik kapott góltól, így nem csoda, hogy ragaszkodnak hozzá. Egy esetleges majdani érdeklődőnek az új, 2021-ig érvényes kontraktusából kell majd kivásárolnia.