Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Visszatérhet a PL-be a korábbi Arsenal-csatár – sajtóhír

A topcsapatok mellett természetesen a tehetősebb kicsik is igyekeznek minél jobban megerősíteni játékoskeretüket a közelgő, januári átigazolási időszakban, és egyes híresztelések a nem közvetlen élmezőnyben található csapatok háza tájáról is kiszivárognak, így van ez például az angol bajnokságban (Premier League) szereplő West Ham United csapatával…

A “Kalapácsosok” 11 ponttal csak a 13. helyet foglalják el az angol élvonal 20 csapatos mezőnyében, és a 11 forduló alatt szerzett 13 gól sem nevezhető kiemelkedő teljesítménynek, így teljesen érthető, hogy csatárposztra fontolgatnak némi erősítést. Az olasz átigazolásokra specializálódott Calciomercato oldal információi szerint a WHU vezetősége a Parma színeiben Európába nyáron visszatérő Gervinho leigazolását tűzte ki napirendi pontra.

A 31 éves elefántcsontparti támadó már három gólt szerzett az idei szezonban a Serie A-s újonc színeiben, mellyel nyáron három évre szóló megállapodást kötött. Gervinho legemlékezetesebb időszakát az Arsenal (2011-2013) és az AS Roma (2013-2016) csapatainál töltötte, az előző három idényben pedig a kínai szuperligában szerepelt több, de inkább kevesebb sikerrel a Hebei China Fortune csapatában.

A Parma mezében nyújtott teljesítménye azonban úgy látszik elengedő ajánlólevél volt a West Ham United számára, hogy meglássák, Gervinho a kínai kalandok után sem felejtett még el focizni, és számolnának vele.