Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

James vissza akar térni a Realhoz – sajtóhír

A közelmúltban még öt lehetőséget említettünk meg James Rodriguez jövője kapcsán, egy spanyol lap értesülései szerint azonban igencsak szűkülhet a kör a kolumbiai középpályás lehetőségeit illetően.

Az ABC úgy tudja, hogy James Rodriguez annyira nem érzi már jól magát a Bayern München csapatánál, hogy ügynökét, Jorge Mendest egyenesen arra kérte, hogy a januári átigazolási időszakban vigye őt vissza a Real Madridhoz.

Köztudott volt, hogy Zinedine Zidane nem preferálta őt a blancóknál, most azonban már “tiszta a levegő” ebből a szempontból, szabad lehet az út James előtt a “Királyi gárda” kezdőcsapatába, ugyanakkor nem zárható ki egyelőre a Juventus-szál sem, amely mellett továbbra is a Cristiano Ronaldóval való jó viszonya szólhat…

A jelenleg 27 esztendős kolumbiai játékmester nevét legtöbben a 2014-es világbajnokságon ismerhették meg, a brazíliai seregszemlén nyolc közé jutó nemzeti csapata egyik legjobbjaként. Ezen a nyáron igazolt a Monacótól a Real Madridhoz, s a három év alatt 110 mérkőzésen 36 gólt szerzett a blancóknál, 2017-ben azonban két évre kölcsönben a Bayernhez került, ahol a tavalyi 39 fellépése után idén eddig 11 tétmeccsen húzhatott stoplist. A bajoroknál óhatatlanul elmarad a Realnál hozott terméstől, de ez bizonyára a teljesen más stílusú bajnokságnak, csapatnak és a saját szerepkörének is betudható.