Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Az Espanyol védőjével erősítene a Real Madrid! – sajtóhír

A Marca információi szerint a Santiago Solari által irányított Real Madrid a januári transzfer időszak folyamán szeretné szerződtetni a Rubi vezette Espanyol középhátvédjét, Mario Hermoso-t…

Januárban visszatérhet a Real Madridhoz a 23 esztendős Mario Hermoso, aki jelenleg az Espanyol-t erősíti. A fiatal védő 2005-2017-ig tartozott a királyi gárda kötelékébe, de közben a 2015/2016-os szezont már a Real Valladolidnál töltötte kölcsönben. Az Espanyol az aktuális idényben remekel a bajnokságban, s ehhez természetesen Hermoso is jócskán hozzátesz, hiszen ő is meghatározó alakja annak a védelemnek, amely nagyon stabilan teljesít. 

A Real Madrid részéről egyáltalán nem lenne meglepő ez a transzfer, hiszen az elmúlt évek folyamán jó néhány labdarúgó került Madridból az Espanyolhoz néhány évre, akiket később visszavásárolt a királyi gárda. Hermoso ez idáig minden frontot egybe véve 35 mérkőzésen lépett pályára az jelenlegi csapatában. A barcelonai klubhoz 2020-ig köti szerződés, a transfermarkt pedig 20 millió euróra becsüli a piaci értékét.