Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Cristiano Ronaldo: nyugtatni próbáltam Higuaínt

A sértődött Gonzalo Higuaín nehezen viselte a vert helyzetet a tegnapi Milan – Juventus rangadón. Az argentin támadó a meccs hajrájában, már kétgólos Juve-előnynél állíttatta ki magát teljesen feleslegesen. Erről az esetről is kérdezték Cristiano Ronaldot a lefújást követően.

Ronaldo a Juventus második gólját szerezte a tegnapi idegenbeli győzelem során. Mint ismert, a portugál tulajdonképpen Higuaín helyét vette át a torinói klubnál, akinek az érkezése után megmondták, hogy bizony távoznia kell. Az argentin ezt követően igazolt a Milanhoz.

Higuaín a tegnap rangadón végig feszültnek látszott, ráadásul 0-1-nél még büntetőt is hibázott. A 83. percben egy szabálytalanságért kapott sárgát követően pedig olyannyira sértő és teátrális módon reklamált, hogy azonnal megkapta második sárgáját is, ami így kiállítást ért.

„Megmondtam Higuaínnak, hogy nyugodjon meg, mert egy még súlyosabb büntetést kockáztat. Nem sokat tett ez ellen. Természetesen dühös volt a vereség miatt, és tökéletesen értettem a helyzetét, és ezért remélem a büntetése sem lesz túl komoly. Nagyon elégedett vagyok a csapattal, mert egy 2-0 a San Siroban kiváló eredménynek számít. Ez egy fontos győzelem, mivel a Napoli szombaton már legyőzte a Genoat, és meg kellett tartanunk az előnyünket.”

– tért ki „CR7” a győzelmük fontosságára is.