Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Már a Fradinál edz a kiszemelt

Felkerültek az Instagramra a Ferencváros szerdai edzéséről képek, melyeken már felfedezhettük a francia világsztár Pogba bátyját. Amint arról a Fociclub.hu is beszámolt az idősebbik Pogba próbajátékon szerepel a zöld-fehéreknél, s, ha megfelel a listavezető játékosa lehet.

Pogba a Fradival edz (Fradi Instagram)

A Ferencváros vezetősége a Lokál című lapnak elismerte már a hét elején, hogy a guineai válogatott hátvéd próbajátékra érkezik a csapathoz. Az ismeretlen előjáró azt is elmondta, hogy a szerződtetés csak Szerhij Rebrovon múlik. Pogba aki középső és baloldali védőként is bevethető, nyár óta csapat nélkül sínylődik, így akár már az őszi szezonban is pályára léphetne a Ferencvárosban.

Florentin Pogba karrierje során 66 első-, 79 másodosztályú francia bajnoki játszott, ezeken összesen 7 gólt szerzett. Legkomolyabb klubja a nagy múltú Saint-Étienne volt. Kiváló fizikai mutatókkal rendelkezik, 189 centiméter magas. Értékét jelenleg 1,5 millió euróra taksálja a transfermarkt.de (régebben 4,5 millió euró is volt az ára), jelenleg csapat nélkül tengődik. Utoljára a török Gencerbirgli játékosa volt.

Pogba előtt is megfordult a magyar NB I-ben ismert játékos testvére, hiszen a 90-es években Cantona, a kétezresben Verón és Hazard testvére is magyar csapat játékosa volt.