Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bayern: nem lesz egyszerű megszerezni a Leverkusen tehetségét

A Bayer Leverkusen sportigazgatója, Jonas Boldt leszögezte: a fiatal Kai Havertz továbbra is a gyógyszergyáriak alkalmazásában fog állni  ezt leginkább a német rekordbajnok Bayern München bánhatja. 

A mindössze 19 éves Havertz a német bajnokság egyik legjobb fiatal játékosa, aki már a német válogatottban is bemutatkozott a felnőttek között. A pletykák szerint a Bayern München erősen gondolkodik az ifjú tehetség megszerzésén. A bajorok meghatározó futballistája, Joshua Kimmich is úgy nyilatkozott a napokban, hogy szerinte Havertz tökéletesen beleillene a müncheni gépezetbe.

Havertz az idei szezon összes bajnokiján pályára lépett csapatában, melynek sportigazgatója magabiztosan tekint a középpályás megtartására:

„Nincs okunk aggódni. Havertz jövője itt van megírva, nálunk lehetőséget kap a folyamatos fejlődésre. Lenyűgöző látni őt, ahogyan hónapról hónapra javul a teljesítménye. Büszkék vagyunk rá, amiért behívót kapott a nemzeti csapatba. A klub, a játékos és mindenki meg van győződve arról, hogy számára ez a legjobb klub, nincsenek kétségek efelől” – mondta el Boldt szakember.