Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Sztárklub viszi a Fradi elől Pogbát?

Egy hete érkezett meg a Ferencvároshoz Florentin Pogba, a francia világsztár Paul Pogba bátyja. Azóta a zöld-fehérekkel edz, sőt múlt héten még edzőmeccsen is pályára lépett a listavezetőnél. Az olasz Sport Mediaset arról számolt be, hogy a guineai válogatott hátvéd nem járt sikerrel a Fradinál, sőt akár a súlyos sérülésekkel tizedelt AC Milan lecsaphat rá.

Pogba a Fradinál is edzett (fradi.hu)

Florentin Pogba érkezéséről honlapunk is beszámolt, s a Budafok ellen már edzőmeccsen is pályára lépett. Erről a tényről az olaszok is írtak, s náluk volt először olvasható az is, hogy nem felelt meg a próbajátékon. Erről a tényről a Ferencváros még nem írt, ezért ezt kétkedve fogadjuk. Az olasz lap ugyanakkor hozzáteszi, hogy a védő a Serie A-ban, 7-szeres BEK- és BL-győztes AC Milannál köthet ki. A piros-fekete klub ugyanis komoly sérüléshullámmal küzd a védelmében, hiszen Mattia Caldara, Mateo Musacchio és Alessio Romagnoli is maródi, alig maradt a keretében hadra fogható bekk.

A Sport Mediaset szerint ezért Leonardo a Milan sportigazgatója felveheti Pogbával a kapcsolatot, aki korábban a francia Saint-Étienne mezét is viselhette, a nyárig pedig a török Gençlerbirliği légiósa volt.