Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Több tízmilliót bukhat a Barca, ha eladják Dembelét

Spanyol sajtóértesülések szerint sokba kerülhet a Barcelonának, ha el szeretnék adni francia szélsőjüket, Ousmane Dembelét.

Forrás: eurosport.com

A német Die Welt értesüléseire hivatkozva hozta le a spanyol sportsajtó, hogy Ousmane Dembele szerződésében egy olyan záradék van, amely alapján 40 millió eurót kell fizetnie a Barcelonának a Borussia Dortmundnak, hogy ha a játékos a szerződése lejárta előtt igazol el. 

Dembele 2017 nyarán igazolt a Barcelonába, akik 105 millió eurót plusz 40 millió egyéb kiegészítő díjat fizettek érte a Dortmundnak. Szerződését akkor 2022 júniusáig kötötték meg, de nem igazán tudott beilleszkedni a csapatba, és egyre több hír jelenik meg arról, hogy akár már a téli átigazolási időszakban távozhat. Ezt a Marcának tagadta a Barcelona, elmondva, hogy Dembelével képzelik el klub jövőjét. 

Dembele azzal került a címlapokra az elmúlt hetekben, mert gyomorproblémákra hivatkozva nem jelent meg a Barcelona edzésén. Később azonban kiderült, hogy nem betegség miatt hiányzott a tréningről, hanem mert sokáig videojátékozott a barátaival.