Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Belga válogatott támadó az Everton célkeresztjében – sajtóhír

Az angol élvonalban szereplő Everton számára a közelgő téli átigazolási időszak igencsak mozgalmas lehet. Sajtóhírek szerint a liverpooli kékek a Bundesliga egyik legjobb formában lévő támadóját szemelték ki.

Az olasz Calcio Mercato értesülései szerint az Everton komoly érdeklődést mutat Thorgan Hazard, a Borussia Mönchengladbach támadója iránt. A 25 esztendős labdarúgó idén remek formának örvend, hiszen klubjában már 11 gólnál és 6 előkészítésnél jár, de emellett a belga válogatottban is eredményes volt a legutóbbi Svájc elleni Nemzetek Ligája mérkőzésen.

A fent említett mutatók okán nem meglepő, hogy Hazardot már a télen vinné Marco Silva együttese, amely jelenleg a 6. pozíciót foglalja el a Premier League tabelláján. Azonban ez vélhetően nem lenne olcsó mulatság a klub számára, hiszen Hazardnak 2020. júniusáig van szerződése német klubjával. Valamint nem elhanyagolható az sem, hogy szezon közben nem sok olyan csapatot találni, amely megválna az egyik legjobbjától.

Az Everton egyébiránt egy, korábban az Interben is megforduló támadó szerződtetését is fontolgatja a hírek szerint, melyről itt olvashat bővebben.