Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PSG: Robban a bomba? Ennyiért mehet Neymar! – Sajtóhír

A barcelonai Betevé televízió a minap arról számolt be, hogy a Paris Saint-Germain brazil klasszisa kész elhagyni a francia fővárost, és újra Spanyolországban szeretne futballozni. Állítólag tudni azt is, hogy milyen összeg fejében engedné el a PSG Neymart. 

(Kép: as.com)

A Betevé szerint a brazil klasszis képviselői szóban megegyeztek a PSG-vel abban, hogy egy 200 millió euró körüli összeg fejében elengedik Neymart a nyáron.

A barcelonai televízió azt is tudni véli, hogy a Barca képviseletében a Neymar családdal jó viszonyt ápoló André Cury Londonban már találkozott Nemyar édesapjával, és tárgyaltak is már egy lehetséges visszatérésről.

A lehetséges célállomás egyike tehát Barcelona, a másik Madrid lehet.

A Real Madrid azonban még közbeszólhat, hiszen ahogyan az ominózus médium is hangoztatta, a blancók is készek egy 200 milliós összeg kifizetésére, különösen annak fényében, hogy Florentino Pérez elnök úr egyik nagy álma Neymar megszerzése.

Az, hogy melyik spanyol gigász lehet a befutó, az erősen a jövő zenéje, mindenesetre úgy tűnik, a PSG-nél kezdik belátni, hogy hogy amennyiben Nemyar menni akar, el kell őt engedni – Mondjuk ahol egy csapatot Kylian Mbappére is lehet építeni…