Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Angol ligakupa: dráma Leicesterben!

Nagyszerű gesztus lenne a sorstól, ha egy fantasztikus menetelést hajtana végre 2016 angol bajnoka a Carabao Cup idei kiírásában. Az elnök, Vichai Srivaddhanaprabha hetekkel ezelőtti, tragikus halála miatt csak most került sor az akkor elhalasztott Leicester City – Southampton mérkőzésre.

Carabao Cup – Nyolcaddöntő
Az első nyugalmasabb, kiegyenlítettebb félidőt követően a Soton a szünet után rnedesen feljebb kapcsolt. Azonban a „Szentek” Mark Hughes mendszer irányítása alatt még mindig nem képesek valódi együttes látszatát kelteni. Ugyan bőven akadnak tehetségeik, és a PL-ben egészen jónak számító neveik, az átütőerő továbbra is hiányzik belőlük. A Leicester ugyan játszott a tűzzel, ám az alárendelt szerepe ellenére megúszta kapott gól nélkül.

Tehát a góltalan rendes játékidőt követően azonnal jöttek is a büntetők. Elmondható, hogy a játékosok nagyon jól lőttek. Az első öt-öt rugó nem hibázott. A Soton viszont a hatodikként próbálkozó Manolo Gabbiadini rontott, míg a „Rókáktól” Nampalys Mendy értékesítette a maga tizenegyesét

A Leicester ha nehezen is, de továbbjutott. A City ellenfele a negyeddöntőben a manchesteri City lesz.

A Carabao Cup negyeddöntőinek párosításai:
Middlesbrough – Burton Albion 2018. 12. 18. 20:45
Leicester City – Manchester City 2018. 12. 18. 20:45
Arsenal – Tottenham Hotspur 2018. 12. 19. 20:45
Chelsea – Bournemouth 2018. 12. 19. 20:45