Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Világrekord összeget kell fizetnie a Realnak a kiszemeltjéért! – sajtóhír

Napvilágot látott az az információ, hogy milyen feltételek mellett valósulhat a Real Madrid régóta remélt igazolása. Nem keveset kell fizetniük a kiszemelt irányítónál, konkrétan abszolút világrekordot jelentő összeget kéne kicsengetniük…

A Marca híradásai szerint a Real Madridnak 250 millió eurót kellene fizetnie a Tottenham részére, amennyiben a blancók valóban igényt tartanak a Spurs karmestere, Christian Eriksen szolgálataira.

Emlékezhetünk rá, hogy múlt nyáron Neymar 222 millió eurós világrekordért igazolt át a Barcelonából a PSG-be, a most emlegetett összeg pedig még ezt is felülmúlhatja. Sokak szerint a brazil klasszis eladási árában a vele járó általános szurkolói és szponzori érdeklődés is benne volt, nyilván Eriksen jóval kisebb marketinggel rendelkezik, mint a mindig jól fésült brazil fenegyerek, ugyanakkor a legtöbb szakportál egyértelműen posztja legjobbjai közé sorolja az egész világon.

A Blancók már hosszabb ideje követik Eriksen teljesítményét, akit talán az elvágyódó (?) Luka Modric pótlásaként tartanak talonban, ráadásul a dán karmester 7 évvel fiatalabb horvát középpályásnál. A 26 esztendős dán légiós 2013 óta áll a Spurs alkalmazásában, az előző öt szezonjából négyben elérte a 10 gólos határt, emellett a játék szervezéséből és az előkészítésből is tevékenyen részt vállalt, az idei szezonban eddig két gólt szerzett a BL-ben, és tíz meccsen négy gólpasszt jegyzett a PL-ben.