Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

ManUtd: „Pogba egy idióta”

Tele van sérültekkel a Manchester United, és ráadásul a csapat legnagyobb sztárjai is mind formán kívül szenvednek. Romelu Lukaku a gólgyártással áll hadilábon, míg a középpálya motorjaként számba vehető Paul Pogbara minden ráfogható, csak az nem, hogy a gárda vezére lenne.

Paul Pogba ugyan alapembernek számít a Manchester United együttesében (bár tegnapelőtt csak csere volt az Arsenal elleni rangadón), de egyáltalán nem élvezi José Mourinho valós bizalmát. A portugál menedzser a csapatkapitány-helyettesi posztról már lemondatta a világbajnok franciát, ám továbbra is elégedetlen vele a hírek szerint. Állítólag Pogba már visszavágyik a sokkal több dicsfényt kapó Juventus-ba, ám kétségtelen, hogy jelenleg a „Vörös Ördögökre” kellene koncentrálnia.

Hasonló szerepet töltött be a Manchester Unitedben a 90-es évek elején Paul Ince, mint manapság Pogba. A korábbi angol válogatott középpályás igazi MU-drukkerként azonban nagyon dühös „utódjára”, és egyáltalán nem a csőlátású Mourinhoban látja a hiba okát:

„Pogba világklasszis szintű játékos elvileg, de inkább tűnik középszerűnek számomra. Azt hiszi, hogy a Manchester United olyan hely, ahol csak kifut a pályára, csinál néhány trükköt, aztán elveszti a labdát a csapat kárára…. Ő egy idióta. Mourinhot hibáztathatjuk néhány dologért, de nem mindért. Csak meg kell nézni, hogy kit fütyülnek ki a szurkolók. Miért is? Mert elégedetlenek a viselkedésével és a hozzáállásával.”

– nyilatkozta Ince a minap.