Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Honfitársa szerint Pulisic számára eljött a váltás ideje

A korábbi amerikai válogatott Alexi Lalas úgy véli, elérkezett az időszak, amikor a Borussia Dortmundot erősítő Christian Pulisic gondolatai a lehetséges átigazolás körül kellene forogjanak.  

A még mindig csak 20 esztendős szélső már a negyedik szezonját tölti a sárga-feketék színeiben. Pulisic több mint 100 német bajnokin lépett pályára, hazája nemzeti csapatának pedig vezére lett mindössze 23 szereplésen belül. Az ígéretes jövő előtt álló csillag iránt több angol topklub is érdeklődik, talán a Chelsea lehet a befutó.

„A világ minden részén van olyan klub, amely szívesen a kezdőcsapatában tudná Pulisic nevét. Németországban nagyon jól teljesít, a Borussia Dortmund meghatározó tagja tudott lenni. Úgy gondolom, elérkezett a klubváltás ideje a még ennél is magasabb minőség érdekében. Az amerikai válogatottnál is bíznak benne, ugyanakkor a nyomás is nagy rajta. Remélem, vele sikerül kijutnunk a következő világbajnokságra” – nyilatkozta a 48 éves Lalas, akit a legtöbben az 1994-es vb-ről ismerhetünk.

Pulisic dortmundi szerződése 2020 nyaráig szól, tehát nagyobb pénzösszeget a következő átgazolási időszakokban lehetne kicsikarni érte.