Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Özil háta a túlzott videojátékozás miatt sérülhetett meg – sajtóhír

Angol és német sajtóinformációk szerint Mesut Özil legutóbbi sérülése amiatt van, hogy a német középpályás túlságosan sok időt tölt videojátékozással. 

Forrás: givemesport.com

Az angol Daily Star és német BILD is lehozta a hírt, hogy Mesut Özil hátsérülése annak az eredménye, hogy a német középpályás túl sokat videojátékozik, és napi 5 órát is ül a gép előtt. 

Az Arsenal már október óta nem tud számítani Özilre egy hátsérülés miatt. Emery szerint a középpályás keményen dolgozik azért, hogy minél hamarabb visszatérjen, erről pedig ma maga a játékos is megosztott egy posztot a közösségi oldalán.

Özil a mostanában nagyon népszerű Fortnite nevű játékkal játszik, ráadásul élő közvetítéseket is tart erről. A Daily Star Özil fiókjának adataiból azt is kiderítette, hogy a középpályás már 5221 meccset játszott a játékban.

A BILD odáig ment, hogy egy orvost is megkérdezett, aki megerősítette, hogy naponta öt órát gubbasztani a gép előtt veszélyes, és simán lehet, hogy ez okozta a középpályás sérülését.

Legutóbb a Barcelona fiatal tehetségéről, Ousmane Dembeléről jelentek meg hírek, hogy játékfüggő, és azért késett el a Barcelona egyik edzéséről, mert túl sokáig játszott a barátaival.