Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Újabb portugál játékos érkezhet a Juventushoz januárban? – sajtóhír

Korábban már beszámoltunk róla, hogy a Juventus csapata komolyan érdeklődik az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Wolverhampton középpályása iránt, és könnyen lehet, hogy januárban zebramezbe is öltöztethetik őt, valaki állítólag nagyon szeretné…

(Fotó: Irish Sun)

Az olaszországi átigazolási hírekkel foglalkozó Calciomercato portál szerint ugyanis ügynöke azon dolgozik, hogy Ruben Neves már a januári transzfer-időszak során a Juventus játékosa legyen.

Mint ismeretes, Jorge Mendes képviseli a torinóiak két portugál sztárja, Cristiano Ronaldo és Joao Cancelo érdekeit is, nem titkoltan kiváló kapcsolatot ápol az olasz rekordbajnok vezetőségével és a kiszivárgott hírek szerint szívesen összehozná a nagy portugál triót a Juventusnál.

A 21 éves portugál középpályás tavaly nyáron hagyta el az FC Portót az akkor még az angol másodosztályban szereplő Wolves kegyeiért, hogy több játéklehetőséget kapjon, és a Championshipből feljutó együttes színeiben tavaly hatszor volt eredményes, idén pedig 15 találkozón két gólt szerzett a Premier League-ben.

A tehetséges labdarúgót még 2023-ig köti szerződés angol klubjához, aktuális piaci értéke pedig 40 millió euró a Transfermarkt értékelése szerint.