Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: döntöttek Navas sorsáról!

Négy szezonon keresztül volt a Real Marid alapembere Keylor Navas. A Costa ricai portás így három Bajnokok Ligája-győzelemnek volt fontos részese, azonban Thibaut Courtois nyri érkezésével a kispadra szorult, és egyelőre semmi reménye nincs arra, hogy visszaverekedje magát a pályára.

Sőt, a 32 esztendős Navas olyannyira tisztában van a helyzetével, hogy nem is kíván maradni a Real Madridnál. A 84-szeres válogatott kapus szerint méltatlanul bántak el vele Courtois leigazolásakor, ám számára is világos, hogy csak egy másik csapatnál lesz lehetősége a folyamatos bizonyításra. Igaz, hogy a már korábban kirúgott Julen Lopeteguinél legalább a Bajnokok Ligájában és a Király-kupában védhetett, azonban az utód Santiago Solarinál már ennyi meccset sem kap.

A Marca szerint azonban a „Királyiak” vezetősége közölte Navas-szal, hogy bármennyire is szeretne távozni, erre januárban nem adnak számára engedélyt. Így valószínűleg leghamarabb a nyári átigazolási időszakban igazolhat el. A teljes történethez hozzátartozik, hogy Navas futó szerződése 2020-ig érvényes a Real Madriddal.